Thunder Pro 2.0- Miért választják egyre többen?

Mit adhat számodra ez a kesztyű és miért szeretik ennyire ezt a modellt kapusaink ? Görgess lejjebb és tudj meg még több infót a legsikeresebb Willpower kesztyűről!
profi kapuskesztyű

 

Milyen a tapadás?

A legjobb tapadást keresed? Akkor a Thunder Pro 2.0-ás modellt neked találtuk ki! De miben különbözik más profi kapuskesztyűktől? A  4mm-es PWR GRIP Latexet fél éven keresztül fejlesztettük és teszteltük, hogy a lehető legjobb alternatívát kínáljuk nektek, így kesztyűink a lehető legjobb
tapadást biztosítják legyen szó egy száraz nyári füves edzésről
vagy egy hideg téli esős meccsről.

De meddig bírja a latex?

Minden kapusban felmerül a kérdés, hogy mégis mennyire strapabíró kesztyű, mikor kell majd újat vásárolni? Minél puhább és ragadósabb a latex, annál gyorsabban kopik, ezért arra törekedtünk, hogy megtaláljuk az egyensúlyt e két tényező között. Természetesen a legfontosabb, hogy megfelelő módon ápold a kesztyűidet. Tapasztalataink alapján 40-50%-al növelheted kesztyűid élettartamát, hogyha minden használat után megmosod őket, erről még több infót találsz itt az oldalunkon!legjobb kapuskesztyű

Stabilitás

Kapusaink visszajelzései alapján fejlesztettük a Thunder Pro 2.0 modellt, ezért is láttuk el  rugalmas dupla pánttal a csuklórészt. Így a lehető legjobb stabilitást nyújtja egy kemény lövésnél, vagy egy erősebb földre érkezésnél. Így azok számára is ajánlott, akik egy masszívabb gyerek kapuskesztyűt keresnek!

Rendelés és szállítás

Ha úgy döntöttél, hogy szeretnéd kipróbálni Te is ezt a modellt, webshopunkon meg is tudod rendelni, ahol minden infót megtalálsz ahhoz hogy könnyen leadd rendelésed. Ha Magyarországról rendelsz, ki tudod választani az utánvétes fizetési lehetőséget is, így csak a futárnál kell majd fizetned. Magyarországi megrendeléseket GLS-el már 2-3 munkanapon belül kiszállítjuk neked!